Broderitråd, stabillisering, nåle og alt det du skal bruge til maskinbroderi

VELKOMMEN TIL M-BRODERITING - OPHØRSUDSALG

 

Jeg har forlænget fristen til nedlukning og har mulighed for at fortsætte til 20 juni.

Min plan er derefter at lave broderier og lægge dem på hjemmesiden et stykke tid.

Der vil blive lavet nogle kasser, hvor prisen på tråden er helt ned på 5,50 kroner pr. rulle,- men så er farverne fastlagt og tilfældige og kan ikke byttes til anden farve.

Jeg vil gerne takke de mange kunder der har handlet i M-Broderiting igennem årene.Dette er desværre slut. Der er svært at konkurrere på priser i dagens Danmark og diverse sites som Amazon,Ebay,Ali ekspress og mange andre - hvor jeg i øvrigt også selv handler privat  12 år blev det til - en dejlig tid, hvor jeg har haft en del kontakter med kunder der havde brug for vejledning og hjælp til broderimaskiner og programmer og meget andet.

AF tak for alle de søde kommentarer I har lagt lagt på min facebook side. 

De varmer langt ind i sjælen TAK 

 

Hos M-broderiting køber du Emmel Broderitråd som er en broderitråd af rigtig god kvalitet. Vi har valgt en blank rayon 40 som standardvare. Emmel broderitråd knækker meget sjældent, selv ved store og krævende broderier. Emmel broderitråd tåler vask op til 95 grader.
Ved at placere farveprøverne på en grå baggrund, har vi forsøgt at komme så tæt på den rigtige farve som muligt - men vi gør opmærksom på, at der kan forekomme nuanceforskel i forhold til skærmfarver. Ønsker du sikkerhed for den helt rigtige nuance sælger vi farvekort i webshoppen.

Du kan også få tips og idéer til at komme igang med dit broderi.
Følg os evt. på vores facebook side M-broderiting, hvor der jævnligt bliver lagt videoer op, og gode tilbud.

Vi bestræber os på at give kunderne den bedste oplevelse, derfor hører vi rigtig gerne fra dig, hvis du har problemer med en vare, eller måske bare har spørgsmål

M-Broderiting bruger GLS og PostNord som fragtform og din pakke kan spores, hvis den skulle være forsinket.

Pakken skal afhentes i en pakkeshop.

 

 

Vi tager forbehold for fejl.

 

https://m-broderiting.dk/_source/modules/xml_sitemap/export.php?iso=dk